14dagars öppetköp Handla säkert! Personlig service

Information

Bromsprodukter:
Italienska Accossato är vår huvudleverantör av bromsprodukter och tillbehör.
Med lång och gedigen erfarenhet av racing på elitnivå känner vi oss väldigt trygga med deras expertis, kvalité och finish. Accossato Racing har en enorm produktkatalog för som linjerar väldigt väl med Swedish Race Parts ledord; Rätt produkt till rätt pris. Med detta menar vi att du som kund endast skall betala för den produkt du är i behov av, varken mer eller mindre.

Med olika produktserier och nivåer för att kunna erbjuda just dig de produkter som tar din nivå av racing till nästa steg. Från track-day föraren till WSBK och MotorGP team runt om i världen använder dessa högkvalitativa produkter.

Bromspumpar, Bromsslangar, Bromsok, handtag, bromsskivor, skydd, m.m.

Chassi:
Denna kategorin är givetvis stor och bred – vårt fokus när det gäller dessa produkter är givetvis
kvalité men även enkelhet och valmöjligheten. Välkända och etablerade tillverkare så som Spider, Accossato, Arp-Racing, Carraro Enginering, Motoholders, Puig, R&G, GB- Racing mfl.
Vi arbetar hårt med att kunna ta fram fler produkter och även helt egentillverkade.

Däckvärmare:
Vi arbetar uteslutande med marknadsledande tillverkare såsom Capit, HSR och Thermal Technology vilket inte är någon slump.
Med hög kvalité och ett tydligt sortiment täcker dem hela rangen av förare, klasser och nivåer.
Vi själva kör med olika däckvärmare  under flera år gör att vi känner till produkterna och dess höga kvalité väldigt väl. Det många gör fel är att man snålar med däckvärmarna – faktum är det att är det något som är avgörande för din racing är det just temperaturen i dina däck.

Men en korrekt temperatur förlänger du livslängden, grepp och funktion i dina däck markant.
Är ni det minsta osäkra på vad för värmare just ni behöver – Fråga oss gärna så skall vi hjälpa dig med rätt val som passar just ditt behov och nivå.

Kåpor:
När det kommer till valet av kåpor är önskemålen ofta väldigt varierande och därför tycker vi att Macmoto är det självklara valet som kåpleverantör till Swedish Race Parts kunder samt till oss själva. Med lång erfarenhet av racing på professionell nivå kan Macmoto leverera flertalet olika alternativ av kvalitéer så som; Fiberglas, Aviofiber, Kolfiber och Kevlar – allt för att kunna möta just dina specifika önskemål.

Macmoto levererar bland annat kåpor till serier som MotoGP , R6-cup, WSBK samt team som GMT94.
Fråga oss gärna om du är osäker på just ditt val av kåpor.

K-Tech, Bitubo, Öhlins Fjädring:
Ett vanligt misstag som vi oavsett tävling eller track-day hör i depå och boxar från såväl glada amatörer som de lite snabbare förarna är ”Jag vet inte hur jag skall justera fjädringen så jag kör på de inställningarna som det va när jag köpte hojen”.Detta är ett stort misstag då de flesta motorcyklar idag sälj med fjädring inställt till en förare på 75-80kg. Många av oss glada vuxna amatör / racingförare väger mer än så fullt utrustade.

Vad kan detta ha för påverkan på din körning?
Allt skulle vi vilja påstå, fjädringen påverkar uteslutande dina köregenskaper, däckslitage, kontakt mot asfalten vid broms och gas, bromsverkan, stabilitet – ja listan kan göras lång.
Vi arbetar med världsledande tillverkare av fjädringsutrustning som har ett enormt sortiment även till äldre motorcyklar.
Oavsett om du kör på gata eller banor världen över så behöver du minimum ha fjädrar efter din vikt, har du skostorlek 42 så köper du inte skor i storlek 39 eller hur?
Självklart finns det olika nivåer av produkter och komponenter som med allt annat, men fjädrar för din vikt kostar inte en förmögenhet.

Kontakta oss för hjälp och rådgivning i vad just du behöver så skall vi guida dig rätt i djungeln av cartridges kit, bakdämpare, styrdämpare, service kit, oljor, packningar etc.

Hittar du inte ditt märke eller modell så kontakta oss så hjälper vi dig.