Återgå till tidigare sida
  • Mivv Black Slipon X-M5 - Speed Triple R-S-RS
  • Mivv Black Slipon X-M5 - Speed Triple R-S-RS

Mivv Black Slipon X-M5 – Speed Triple R-S-RS

5,795.00kr

Mivv-slipon för Triumph Speed Triple 1050 är enastående i sin design och prestanda. Detta hand tillverkade system är skapat med precision och omsorg för att möta de höga kraven hos motorcykel entusiaster. Med Mivv får du inte bara ett högkvalitativt avgassystem, utan även ett konstverk av teknik och stil. Avgassystemet är inte E-typ godkänt. dB killer ingår.  Läs mer under beskrivning samt dokument här: T.021?media=1721591437.SC5B_SC5T_SCHEMATIC

Mivv Black Slipon X-M5 – Speed Triple R-S-RS  för årsmodellen 2018-2020, men bör passa 2011-2020

Mivv, som är en världsledande tillverkare av avgasrör, strävar ständigt efter att erbjuda det bästa till sina kunder genom hand tillverkning.  Först är detta slipn till Triumph Speed Triple från Italienska Mivv går bortom enbart tekniska förbättringar. Det representerar en estetisk uppgradering som tar cykelns utseende till helt nya nivåer. Vidare utmärker sig slipon från Mivv- genom sin moderna design och överlägsna prestanda, vilket ger föraren möjlighet att utmärka sig både visuellt och auditivt.

Fokus på estetik genomsyrar detta avgassystem, skapat för dem som önskar att deras motorcyklar inte bara presterar exceptionellt utan också utstrålar imponerande estetik. Det karakteristiska sportiga ljudet i kombination med en mycket modern design, och varje detalj, inklusive det sexkantiga bikake mönstret, bidrar till att skapa en enhetlig och aggressiv helhet.

Den är inte bara funktionell utan även ett ytterligare estetiskt inslag. Mivv har verkligen överträffat förväntningarna med detta avgassystem. Varje detalj är formgiven med omsorg och uppmärksamhet för att ge motorcykeln en överlägsen och karakteristisk prägel. För bästa effekt och upplevelse, köp till ECU optimering.

Produktnummer och prestanda för Mivv Black Slipon X-M5 – Speed Triple R-S-RS :T.021.SC5B

  • Rostfritt slipon
  • Lättare än original
  • dB killer ingår
  • Handtillverkat
  • 100% Europeisk konstruktion

Swedish Race Parts är Svensk grossist för Italienska Mivv. Vi tillhandahåller alla reservdelar . Saknar ni något, då är det bara att maila oss.

RECENSIONER

Det finns inga recensioner ännu.

Bli den första att recensera “Mivv Black Slipon X-M5 – Speed Triple R-S-RS”

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade