Sänkt pris
  • Akrapovic helsystem GSX-8S
  • Akrapovic helsystem GSX-8S
  • Akrapovic helsystem GSX-8S
  • Akrapovic helsystem GSX-8S

Akrapovic helsystem GSX-8S

Det ursprungliga priset var: 19,295.00kr.Det nuvarande priset är: 17,995.00kr.

Akrapovic helsystem GSX-8S

Helt nytt helsystem från Akrapovic.  Ett mkt fint race system med kolfiber ljuddämpare. Systemet är tillverkat av rostfritt stål och kolfiberljuddämparen ligger fint upp bredvid svingen.  Ett system som låter fint och kraftfullt tacj vare den extra undre ljuddämpare.  Komplett med kolfiber skydd vid hälen. Beställnings vara som finns i lager hos vår grossist. Genomsnittlig leveranstid är 7-12 dagar.

Akrapovic helsystem GSX-8S

Helt nytt avgassystem som är designat från grunden och konstruerat med lättviktsmaterial som har sitt ursprung inom racing. Ytterskalet är av kolfiber för ljuddämparen, värmeskydd och klämma, en titankåpa, rostfritt stål för grenrören, undre ljuddämpareb och länkarmen, samt en svartbelagd aluminiumfäste för ljuddämparen skapar en viktminskning på 39,6 % (3,2 kg) jämfört med originalavgassystemet. En alternativ routing av avgaserna placerar den på motorcykelns högra sida (standardversionen går under motorcykeln)v. Detta medför en mer race inspirerad stil, och kolfiber värmeskyddet ger skydd mot värme och en attraktiv finish.

Det erbjuder effekt- och vridmomentökningar på 4,7 kW (6,4 hk) vid 9 200 rpm och 4,7 Nm vid 7 650 rpm.  Mätningen sker på Akrapovič dynocenter och jämfördes med en Suzuki GSX-8S utrustad med originalsystemet. Avgassystemet har en extra ljuddämpare under motorn, vilket ger en unik ljudupplevelse med ett racing- och livfullt tonläge. Allt utan att kompromissa med prestandan. Den enkla plug-and-play-installationen innebär att ingen omprogrammering är nödvändig.

 

RECENSIONER

Det finns inga recensioner ännu.

Bli den första att recensera “Akrapovic helsystem GSX-8S”

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade